Κριτικές Parazitol

 • Δήμητρα
  Σκουλήκια εμφανίστηκε από το γιο μου. Συνιστάται κάψουλες Parazitol στο νοσοκομείο πήγαμε. Πολύ εύκολο στη χρήση, έχει γεύση ευχάριστη, το παιδί δεν έχει κάποια αηδία. Μετά την πορεία τα σκουλήκια είχαν εξαφανιστεί εντελώς, καθώς και την υγεία του παιδιού είναι ακόμα καλύτερα.
  Parazitol
 • Ali
  Όταν υπάρχει φαγούρα στον πρωκτό, αμέσως κατάλαβα ότι θα πρέπει να αγοράσετε κάψουλες Parazitol. Γιατί η επιλογή έπεσε πάνω τους; Επειδή δεν είναι ώρα να τα χρησιμοποιήσουμε. Ποιότητα και τον αντίκτυπο στο υψηλότερο επίπεδο. Προτείνουμε.
  Parazitol
 • Xeyale
  Πρόσφατα δοκιμαστεί για τυχόν παράσιτα και επιβεβαίωσαν. Όταν οι δοκιμές συνιστάται κάψουλα για την καταπολέμηση παρασίτων Parazitol. Την κοπή της πορεία και τα πάντα ήταν πίσω σε κανονικό. Η υγεία μου είναι άριστη.
  Parazitol
 • Ευαγγελία
  Πριν από δύο μήνες αγόρασα Parazitol. Αλλά δεν είναι επειδή δεν είναι παράσιτα, και για την πρόληψη. Έχουν περάσει 2 μήνες και ακόμα δεν αρρώστησε. Και ενημέρωσε κάψουλες τη μητέρα μου, που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, αλλά η μαμά δεν είναι κακή συμβουλή.
  Parazitol
 • Raul
  Αγόρασε κάψουλες Parazitol καθαρά για την πρόληψη, από περίπου 7 μήνες πριν, υπήρχαν παράσιτα. Δεν έχουν θεραπευτεί επιτυχώς και τώρα θα περάσει μια προληπτική πορεία. Όπως πάντα όλα τέλεια, σας προτείνω.
  Parazitol
Εκτίμηση Parazitol
4.2
29