Τα συμπτώματα της παράσιτα σε ανθρώπους

παράσιτα στο ανθρώπινο σώμα

Πόσο συχνά ανθρώπους που να δείτε φωτογραφίες από τα παράσιτα, λένε στον εαυτό τους ότι ποτέ δεν θα. Επειδή είναι συνεχώς πλένουν τα χέρια τους, δεν έχουν Κατοικίδια ζώα, δεν τρώνε σε δημόσια μέρη για φαγητό, και να μαγειρεύουν στο σπίτι, τηρώντας πιστά την τεχνολογία του μαγειρέματος, μην πίνετε το νερό από το άνοιγμα αμφίβολες πηγές. Αλλά η απάντηση σε όλες αυτές τις κατηγορίες μπορεί να είναι το πιο ότι ούτε είναι ευχαριστημένοι. Ο παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έδωσε τα γεγονότα, που λένε ότι στον κόσμο πεθαίνουν κάθε χρόνο περίπου 50 εκατομμύρια άτομα, 16 εκατομμύρια από αυτούς πεθαίνουν από λοιμώδεις και παρασιτικές ασθένειες. Οι ασθενείς που έχουν μολυνθεί από τα εντερικά έλμινθες, είναι στην τρίτη θέση.

Πώς μπορώ να αισθάνομαι την παρουσία της αναφοράς δεν τους επισκέπτες στο σώμα; Αυτή η ερώτηση μπορεί να απαντηθεί σε απλή και κατανοητή γλώσσα, ο Δρ Θωμάς Γεωργίου. Η μπρουκ σε "αρχές ιατρικής Παρασιτολογίας". Είπε ότι τα σκουλήκια είναι ένα από τα αρχαιότερα ανθρώπινα παράσιτα είναι τόσο στενά εγκαταστάθηκαν στο ανθρώπινο σώμα, στην κοιλιά, τα όργανα, και να προσαρμοστούν έτσι ώστε μερικές φορές η παρουσία τους γίνεται πολύς χρόνος για έναν άνθρωπο δεν είναι αισθητή.

Ο στόχος του κάθε παράσιτο είναι μεταμφίεση. Χρειάζονται πολύ χρόνο για να περάσουν απαρατήρητα για να ζήσουμε περισσότερο. Και αυτοί οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα παράσιτα είναι ηλίθιοι πολύ βαθιά λαθεμένη. Είναι πολύ ευφυή πλάσματα. Φυσικά, το μυαλό δεν έχουν τόσο ανεπτυγμένη όπως και στον άνθρωπο, αλλά είναι σε θέση να επιβιώσει και να αναπαραχθεί, έτσι ώστε να περάσουν απαρατήρητα. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τους εαυτούς τους να είναι φυσιολογική ακόμη και με πόνο, προβλήματα του δέρματος, δυσκοιλιότητα, το σύνδρομο της χρόνιας κόπωση χωρίς προφανή λόγο, συχνά κρυολογήματα, και πόνο στις αρθρώσεις. Αλλά όλοι αυτοί οι παράγοντες θα πρέπει να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους για να κάνουν μια πιο προσεκτική και πιο φροντίδα για τη θεραπεία το άτομο.

Παράσιτα σε ανθρώπους συμπτώματα

Ο κόσμος της παρασιτικά πλάσματα που οι άνθρωποι είναι τεράστια. Έχουν μεγάλο μήκος, φτάνοντας αρκετά μέτρα, και σχεδόν αόρατο στο μάτι πλάσματα. Απαρατήρητα για τους ανθρώπους, είναι πλήρως καταλαμβάνουν τα σώματά τους και να τους την κατοικία του. Εκεί ζουν, αναπαράγονται, και μόνο μερικά από τα σημάδια των παρασίτων στον ανθρώπινο οργανισμό μπορεί να πει γι ' αυτούς.

Κάθε επιβλαβής οργανισμός έχει τη δική του συγκεκριμένη εντοπισμός σε ένα ζωντανό σώμα. Για το λόγο αυτό, και την αλλαγή κλινική βλάβες. Αλλά υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά που είναι ακριβείς και 75% λένε ότι οι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί.

τα συμπτώματα της παράσιτα στο σώμα

Τα συμπτώματα της παράσιτα στο σώμα:

 • Δηλητηρίαση, η οποία προκαλείται από ένα παράσιτο στο σώμα του πλάσματος. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, συχνά αρχίζει να έχεις πονοκέφαλο, έχασε την όρεξη, ναυτία και ευερεθιστότητα.
 • Η αλλεργία, η οποία εμφανίζεται, όπως ξαφνικά εξαφανίζεται. Από αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να το αφαιρέσετε με δερματολογικές. Αν το άτομο είναι επιρρεπές σε αλλεργίες που έχουν μολυνθεί με παράσιτα, είναι πιο έντονη. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε σπασμούς των βρόγχων ή οίδημα του βλεννογόνου.
 • Αναιμία είναι το αποτέλεσμα της παρασίτωσης σκουλήκια σε βάρος του ατόμου. Συχνά, αυτά τα θρεπτικά συστατικά που έλαβε αρκετά νωρίς για την καλή υγεία, αλλά με την έλευση της πανδώρας, η εικόνα αλλάζει κάπως. Ειδικότερα, το σώμα είναι να πάρει αρκετό σίδηρο, τα οποία είναι εξωτερικά εκδηλώνεται ως χλωμό δέρμα και συχνές ζάλη.
 • Απώλεια βάρους εμφανίζεται στο έδαφος σηματοδότησε την μάχη των ανθρώπων με τα παράσιτα για χρήσιμους μικροοργανισμούς. Στα παιδιά εκδηλώνεται πιο καθαρά. Αν κάτω από την κανονική διατροφή, ο άνθρωπος έχει εξαντληθεί και επιπλέον δεν κερδίζει βάρος, έχουμε κάθε λόγο να υποπτευόμαστε ότι ο λόγος που τα παράσιτα.
 • Διαλείπουσα υπερθερμία, στην οποία η θερμοκρασία αυξάνεται σε μια μικρή ετικέτα, συνήθως δεν υπερβαίνει 37.5 βαθμούς. Σε αυτήν την θερμοκρασία, δεν υπάρχουν σημάδια πιθανής ασθένειας.
 • Διαταραχές του εντέρου είναι το κύριο σύμπτωμα των παρασίτων στον άνθρωπο. Εκδηλώσεις αυτών των διαταραχών μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές. Αυτό μπορεί να είναι ένας πόνος στο στομάχι, που συνοδεύεται από τυμπανισμό, διάρροια, δυσκοιλιότητα, γουργουρητό. Συχνά αυτά τα σημάδια που συνδέονται με βρογχοκήλη, η οποία δεν εξαφανίζονται, ακόμα και μετά την φαρμακευτική αγωγή και θεραπεία με αντιβιοτικά.
 • Προτίμηση στα γλυκά. Γευστικές προτιμήσεις αλλάζουν συχνά. Αυτό είναι λόγω του ανεπαρκούς αριθμού στο σώμα των θρεπτικών ουσιών.

Αν υπάρχει τουλάχιστον ένα από αυτά τα σημάδια που θα πρέπει να είναι ανησυχητικό για τους ανθρώπους, αλλά αν αυτό το σύμπτωμα δεν είναι ένα, αλλά πολλά, είναι καλύτερο να επικοινωνούν αμέσως με έναν ειδικό.

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα συμπτώματα της παράσιτα σε ανθρώπους:

συγκεκριμένα συμπτώματα της παράσιτα
 1. Η κόπωση, που συνοδεύεται από έναν εφιάλτη. Αυτό το φαινόμενο που παρατηρείται ιδιαίτερα όταν το Κεντρικό νευρικό σύστημα είναι ερεθισμένο από τα σκουλήκια, τα οποία δημιουργούν μια έλλειψη θρεπτικών συστατικών λόγω κακής απορρόφησης του όλα τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία.
 2. Προβλήματα με την όρεξη. Αυτός ή όχι, ή το αντίστροφο είναι πολύ αυξημένη. Η πικρή γεύση στο στόμα του ανθρώπου είναι το αποτέλεσμα της δηλητηρίασης.
 3. Το τρίξιμο των δοντιών με μια ισχυρή διαχωρισμό του σάλιου φαίνεται με την ήττα από τα σκουλήκια νευρικό σύστημα και το ανθρώπινο συκώτι.
 4. Πόνος στους μυς και τις αρθρώσεις. Αυτό είναι τι συμβαίνει όταν υποστεί βλάβη και φλεγμονή του μυϊκού ιστού παρουσία των σκουληκιών στο υγρό των αρθρώσεων και των μυών.
 5. Ενοχλήσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Αυτά τα συμπτώματα συμβαίνουν σε άτομα που έχουν μολυνθεί με Trichomonas.
 6. Διαταραχές στο ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο απειλεί να τα συχνά κρυολογήματα και προκαλεί βρογχοκήλη.
 7. Ογκολογικές παθήσεις, που οφείλονται σε χρόνια δηλητηρίαση του οργανισμού από παράσιτα, ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος, μακροχρόνιες φλεγμονώδεις διεργασίες στο σώμα και την ανεπάρκεια των θρεπτικών ουσιών.
 8. Φλεγμονώδεις διεργασίες στην αναπνευστική οδό. Μερικές φορές γνωστό σε όλους μας φαινομενικά συνηθισμένο βήχα, πυρετό, την απαλλαγή του φλέγματος και ρινική καταρροή που δεν είναι άλλες, όπως τα σημάδια της μετανάστευσης των παρασίτων. Συχνά ασκαρίαση και παρόμοιες ασθένειες συνοδεύονται από πνευμονία.

Υπάρχουν περιπτώσεις, όταν οι άνθρωποι έχουν μολυνθεί με παράσιτα και συχνά υποφέρουν από βακτηριακές και ιογενείς ασθένειες, να ξυπνάω το βράδυ, έχετε σοβαρά προβλήματα με το βάρος, το οίδημα των βλεφάρων, δερματίτιδες και θηλωμάτων και να μην δώσουν προσοχή σε όλα αυτά τα συμπτώματα.

Οι ειδικοί συνιστάται να βρούμε τις αιτίες των ασθενειών και την πρόληψη της παρουσίας στο ανθρώπινο σώμα του σκουλήκια. Οι γυναίκες που δέχτηκαν επίθεση από τα σκουλήκια μπορεί να υποφέρουν από οδυνηρή και ακανόνιστους κύκλους, τα ινομυώματα μήτρας, ινομυώματα, ινοκυστική μαστού. Οι άνδρες που είχαν ανακαλύψει κυστίτιδα, προστατίτιδα, άμμο ή πέτρες στα νεφρά και την ουροδόχο κύστη ή το αδένωμα είναι επίσης επιθυμητό να αποκλειστεί η ενδεχόμενη παρουσία των σκουληκιών.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η παρουσία των παρασίτων μπορεί να προσδιοριστεί και οπτική επιθεώρηση των δυνητικά τραυματίες από τα σκουλήκια στον άνθρωπο. Ποια είναι τα συμπτώματα πρέπει να είναι εμφανής;

Η μόλυνση με έλμινθες είναι ορίζεται ως:

πώς να προσδιορίσει προσβολή
 • Ένα άτομο μπορεί να είναι πολλά σπυράκια, πανάδες καλύπτουν το τραχύ δέρμα και χλωμό, με αρχές, ορατά τις ρυτίδες, κηλίδες ηλικίας, τα κονδυλώματα. Τα νύχια του, χωρίς προφανή λόγο, είναι σε εξαιρετικά κακή κατάσταση – είναι στρωματοποιημένη και σπασμένα, ραγισμένα τακούνια. Τέτοιες εξωτερικές πινακίδες λέγοντας ότι όλο το γαστρεντερικό σωλήνα μπορεί να υπόκεινται σε επιθέσεις από Trichomonas, Giardia, ή άλλα πρωτόζωα.
 • Σε παιδιά που έχουν μολυνθεί με παράσιτα είναι ανεπαρκής, ακατάλληλη ηλικία, την ανάπτυξη, την υπανάπτυκτη λοβό του αυτιού, τα δάχτυλα τους είναι μικρότερη παλάμες, πενιχρό, πτώση των μαλλιών.
 • Ανακαλύφθηκε στη γλώσσα του ο άνθρωπος σαφώς ορατό λευκό επίχρισμα, το οποίο δείχνει ότι αυτές οι μύκητες Candida καλύπτεται όχι μόνο η γλώσσα, αλλά και το σύνολο του εντέρου, του οισοφάγου και των βλεννογόνων του γαστρεντερικού σωλήνα. Προσπάθειες αφαιρέστε την πλάκα από τη γλώσσα δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα χρειάζονται θεραπεία με φάρμακα.
 • Είναι δυνατόν να προσδιορίσει τους παθογόνους παράγοντες στο σώμα, η ανάλυση του έργου του.

Με την παραμικρή υποψία για την παρουσία του σώματος "απρόσμενους επισκέπτες" και η σύμπτωση της τουλάχιστον ένα ζευγάρι των συμπτωμάτων, είναι καλύτερα να μην διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές από τους ειδικούς. Επειδή τα παράσιτα είναι αδίστακτοι πλάσματα από τον οποίο καλύτερα να απαλλαγούμε από μία φορά και για όλα.