Το πλήρες σώμα να καθαρίσει τα βότανα στο σπίτι.

γρασίδι

Πριν από τη θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας θα πρέπει να καθαρίσει το σώμα, και στη συνέχεια να αφήσει πολλά προβλήματα.

Άριστη επίδραση να δίνει μια πλήρη καθαρισμό του σώματος βότανα πολύπλοκο σύστημα, αλλά μπορείτε επιλεκτικά.

Αν ένας άνθρωπος κοίταξε μέσα του, αμέσως κατάλαβα το λόγο της κακής υγείας. Θα μπορούσατε να δείτε μέσα στο παχύ έντερο 10 kg περιττώματα ή τα 1-2 λίτρα βλέννα-όπως καφέ φύκια, που τα σμήνη σκουλήκια. Παράξενο αυξήσεις στους τοίχους του παχέος εντέρου, όπως μέδουσες, ή μανιτάρια, έτσι ώστε να εξετάσουμε πολύποδες. Στην κοιλιακή κοιλότητα, ειδικά στην κοιλιακή χώρα, θα δείτε μια συσσώρευση της βλέννας.

Ιδιαίτερα σοκαρισμένος θα Μπορείτε να δείτε το συκώτι σας, που δένεται με πέτρες σε διάφορα χρώματα, από το μολυσμένο έδαφος. Πολλές νεφρική άμμο, και μερικές με λιθοβολισμό. Οι πνεύμονες γεμίζουν με βλέννα, και γναθιαίος κόλπος είναι γεμάτος με μια μεγάλη ποσότητα του πύου.

Οι άνθρωποι στην ηλικία των 40 ετών, με έκπληξη θα διαπιστώσει ότι περίπου το ⅓ των κυττάρων του σώματος τους έχουν γίνει παλιά και δεν ασκούν τα καθήκοντά τους. Κάποιοι από αυτούς πέθαναν και την αποσύνθεση δηλητήρια από το σώμα.

Ιδιαίτερη μυρωδιά δείχνει τη διαδικασία! Επιπλέον, θα μπορούσε να θεωρηθεί το βρώμικο αίμα, και άλλα πράγματα που θα τους χτύπησε.

Βλέποντας όλα αυτά, θα ξέρεις ότι η καρδιά είναι άρρωστος από το δηλητηριασμένο αίμα, κακή πέψη — από το βρώμικο ήπατος, απώλεια της όρασης και της ακοής, από το συσσωρευμένο πύον στο κεφάλι, και κήλη και τη σεξουαλική αδυναμία, ήρθε από τα συσσωρευμένα στην κοιλιά βλέννα. Όλα αυτά μπορεί να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή, αλλά πρώτα θα πρέπει να αφαιρέσετε την φυσική βρωμιά από το σώμα.

Βήματα:

  1. Να απαλλαγούμε από τα παράσιτα, μικρόβια, μύκητες και βακτήρια
  2. Να απαλλαγούμε από πολύποδες στο έντερο, δυσκοιλιότητα, κονδυλώματα
  3. Τον καθαρισμό των εντέρων, του ήπατος, της χοληδόχου κύστης, το πάγκρεας.
  4. Η αφαίρεση των αλάτων από τις αρθρώσεις
  5. Η κάθαρση από το αίμα και τα αιμοφόρα αγγεία
  6. Καθαρισμός των πνευμόνων και των βρόγχων
  7. Να καθαρίσει τα νεφρά
  8. Ενισχυμένες ασυλία

Τον αόρατο κόσμο των παρασίτων. Να απαλλαγούμε από τα παράσιτα, μικρόβια, μύκητες και βακτήρια

Μην το φοβάσαι το σοκ του να ανακαλύψει την αλήθεια για το σώμα σας: είναι 10-15% της μάζας που επηρεάζονται από τα σκουλήκια από διαφορετικά είδη. Είναι γνωστό ότι περίπου 20 χιλιάδες σκουλήκια, παράσιτα στο ανθρώπινο σώμα. Ενώ ο άνθρωπος είναι δυνατός, και νέος, τα παράσιτα δεν δημιουργούν προβλήματα υγείας, αλλά με την πάροδο του χρόνου, τα παράσιτα να αποδυναμώσει τους φιλοξενήσει όλο και περισσότερο, τη συμπλήρωση και τον αποικισμό ένα συγκεκριμένο όργανο. Ζημιά και να φράξει τα αιμοφόρα αγγεία, παρέχουν τη βάση για το εγκεφαλικό επεισόδιο, η καρδιαγγειακή νόσος, ο καρκίνος, ο διαβήτης, η σκλήρυνση κατά πλάκας, χολοκυστίτιδα, δυσκινησία, κίρρωση του ήπατος. Αυτή η ασθένεια 3-4 είδη σκουληκιών, Giardia, γάτα Τρηματωδών σκωλήκων, fascioliasis. Χρόνια επίμονη βρογχίτιδα, πνευμονία και οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις είναι αποτέλεσμα της καθίζησης του πνεύμονα κυψελίδες οι προνύμφες paragonimoses. Παράσιτα στη διαδικασία της ζωής εκπέμπουν, όπως πολλές βλαβερές και τοξικές ουσίες που ο οργανισμός αναγκάζεται να παράγει το λιπώδη ιστό να διαλύεται. Φορείς ευρεία ταινία βοοειδών ταινία, και — το πιο χοντροί. Οι φορείς της νανοταινία στο σώμα πολλά κονδυλώματα. Dysbiosis — εντερικό αποικισμό από μη συμβιωτική (εξωτερικών) μικροοργανισμούς. Να απελευθερωθεί από τρηματώδεις σκώληκες, παράσιτα, θα αρχίσετε να ρίξει το λίπος και το νερό ως διαλύτης χώμα, και αμέσως θα πρέπει να καθαρίσετε τα έντερα και το συκώτι, χοληδόχου κύστης, για να φέρει τα νεκρά παράσιτα.

Να απαλλαγούμε από πολύποδες του εντέρου, του ορθού, του στομάχου, θηλώματα, δυσκοιλιότητα

Άπεπτες πρωτεΐνες θα συστάδα και να πέσει προς τα δεξιά από το ανηφορικό τμήμα του παχέος εντέρου "στο αποθεματικό", και από κάθε γεύμα προσθέτει νέο περιττωματικό κομμάτια συσσωρευτεί μέχρι 40 kg στις πτυχές του το τσέπες για δεκαετίες. Αρχίζει να σαπίζει, και η αναρρόφηση το σύστημα του παχέος εντέρου οδηγεί στο σώμα δηλητήρια, καρκινογόνες ουσίες, οι τοξίνες, τα προϊόντα αποσύνθεσης που εναποτίθεται στα τοιχώματα του κυκλοφορικού συστήματος. Επιπλέον, το έντερο εκτείνεται, παραμορφώνεται, συμπιέζει και εκτοπίζει από τις θέσεις τους τα κοιλιακά όργανα — η σπλήνα, το στομάχι και το πάγκρεας. Όταν επαναφέρετε το sigmoid άνω και κάτω τελεία ανάπτυξη ινομυωμάτων, κύστεων των ωοθηκών, retroverted μήτρα. Συμπιεσμένο αρτηρίες, φλέβες, νεύρα. Ανάπτυξη αιμορροΐδες-κιρσοί γύρω από το έντερο, δυσκοιλιότητα, στους άνδρες, προστατίτιδα, ανικανότητα. Αν έχετε στο σώμα έχουν πολύποδες, κρεμώντας κρεατοελιές, ειδικά στο λαιμό, κάτω από τα χέρια κ. λπ., λέει ότι έχετε πολύποδες στο έντερο από εμφανής tubercles μέχρι 3-4 εκατοστά σε διάμετρο. Πολύποδες δεν είναι αβλαβής. Με την μακροχρόνια ύπαρξη κύτταρα πολύποδας μπορεί να γίνει καρκινικό. Κατά μέσο όρο, κάθε πέμπτη πολύποδας μετατρέπεται σε καρκίνο.

Καθαρισμό του σώματος (έντερα, ήπαρ, χοληδόχος κύστη, πάγκρεας)

Καθαρισμός του ήπατος ξεκινά με τέσσερις ημέρες από την κατάρτιση σε βότανα, κατά την οποία πέτρες διαλύεται εν μέρει, γίνεται μαλακός, και των χοληφόρων οδών να διαστέλλονται. Απόφραξη των αγωγών είναι δυνατό, αν η προετοιμασία για την διαδικασία πραγματοποιείται σε αυστηρά σύμφωνα με τη θεραπευτική αγωγή. Αυτές τις μέρες μπορείτε να εργαστείτε. Την πέμπτη μέρα, αρχίζει ο καθαρισμός. Θα είναι σοκαρισμένος όταν τα μάτια τους θα δεις, τι θα το κάνεις. Το πρωί καθαρισμό του εντέρου πάει μέχρι 10 κιλά λάσπη 1-2 κίνηση του εντέρου— βρίσκονται υπολείμματα κοπράνων, σκουλήκια, γυμνοσάλιαγκες. Όλη τη μέρα καθαρίζεται από το συκώτι, χοληδόχου κύστης: πέτρες διαλύονται σε μορφή ζελέ ή πηλό, κίτρινο νιφάδες, πύον, σπόροι, μεμβράνες (προκαρκινικές). Πώς μπορεί να σας βλάψει έχοντας όλα αυτά τον εαυτό μου για χρόνια; Ο καθαρισμός διαρκεί δύο εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, να χάσουν έως και 10 κιλών, μειώνει το στομάχι. Για την πιο αποτελεσματική συκώτι καθαρίσει, συνιστάται η διαδικασία αυτή να εκτελείται 4 φορές, μια φορά το τρίμηνο, και στη συνέχεια μία φορά το χρόνο, την άνοιξη.

Το ανθρώπινο σώμα — ένα αυτορυθμιζόμενο σύστημα, το οποίο όταν είναι λερωμένα, είναι σε θέση να εκτελέσει τις λειτουργίες του, και το άτομο γίνεται άρρωστος. Στο ντους πλύσιμο κάθε μέρα, και μέσα; Αυτός είναι ο λόγος προσπάθειες για να απαλλαγούμε από την ασθένεια με τα χάπια δεν λειτουργούν, μια ποικιλία από ακριβές κρέμες και μάσκες δεν βελτιώνουν το δέρμα. Ρυτίδες γίνεται όλο και καθένα από αυτά αντιστοιχεί στο επικαθίσεων από ένα όργανο. Ρυτίδες στο άνω χείλος δείχνουν καταπιεσμένων έντερο, σακούλες κάτω από τα μάτια γεμάτα νεφρών Έτσι, θα πρέπει να αγοράσετε ένα ακριβό παγωτό; Δεν ευκολότερο να αφαιρέσει την αιτία για τις ρυτίδες της γήρανσης στο δέρμα σας, καθαρίστε το σώμα; Με την αφαίρεση των παρασίτων από το σώμα, δηλητήρια και τοξίνες, το μεταβολισμό, τη λειτουργία των ενδοκρινών αδένων, το βάρος του σώματος να εξαφανιστούν αλλεργικά φαινόμενα, απάθεια, πονοκεφάλους. Να αυξήσει την αποδοτικότητα, την ευελιξία, το ενδιαφέρον για τη ζωή, τη βελτίωση της χροιά, είναι η αναζωογόνηση δερμάτων, ρυτίδες.

Η μέθοδος καθαρισμού είναι η πρόληψη.

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι συνιστώμενη μέθοδος καθαρισμού του σώματος για την πρόληψη. Στη διαδικασία μακροχρόνια χρήση τέλη ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν ταυτοποιηθεί.